Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/102657
Название: The experimental data on the density, viscosity, and boiling temperature of the coffee extract
Авторы: Khomyakov, A. P.
Mordanov, S. V.
Khomyakova, T. V.
Дата публикации: 2020
Издатель: IOP Publishing Ltd
Библиографическое описание: Khomyakov A. P. The experimental data on the density, viscosity, and boiling temperature of the coffee extract / A. P. Khomyakov, S. V. Mordanov, T. V. Khomyakova. — DOI 10.1088/1755-1315/548/2/022040 // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. — 2020. — Vol. 548. — Iss. 2. — 022040.
Аннотация: The paper shows the experimental data on the density, viscosity, and boiling temperature of the coffee extract. The mass fraction of the dry substances varies in the range of 15-70 % for all measurements. The coffee extract temperature varies in the rage of 20-80 °C for the density and viscosity measurements. It is found that the coffee extract density varies in the range of 1030-1350 kg/m3 for the considered cases. The coffee extract viscosity varies in the range of 0.0008-27.4810 Pa•s for the considered cases. The coffee extract boiling temperature varies in the range of 100.0-103.3 °C at atmospheric pressure. It was found that the coffee extract is foaming in the considered range of dry substances mass fraction. The foaming temperature is decreasing with the dry substances mass fraction increasing. © 2020 Published under licence by IOP Publishing Ltd.
Ключевые слова: ATMOSPHERIC PRESSURE
BIOTECHNOLOGY
BOILING POINT
DATA MINING
VISCOSITY
VISCOSITY MEASUREMENT
BOILING TEMPERATURE
DRY SUBSTANCE
FOAMING TEMPERATURE
MASS FRACTION
ATMOSPHERIC TEMPERATURE
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/102657
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
Идентификатор SCOPUS: 85091143701
Идентификатор PURE: 13911771
2ed268ec-7c1e-4c76-b27d-50e7983b6d65
ISSN: 17551307
DOI: 10.1088/1755-1315/548/2/022040
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2-s2.0-85091143701.pdf624,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.