Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/99823
Title: Методический подход к оценке уровня конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности
Other Titles: METHODOLOGICAL APPROACH TO ASSESSMENT OF COMPETITIVENESS OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES
Authors: Ignatovich, T.
Shubat, O.
Игнатович, Т. А.
Шубат, О. М.
Issue Date: 2021
Publisher: УрФУ
Citation: Игнатович Т. А. Методический подход к оценке уровня конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности / Т. А. Игнатович, О. М. Шубат. — Текст : электронный // Весенние дни науки : сборник докладов Международной конференции студентов и молодых ученых (Екатеринбург, 22–24 апреля 2021 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2021. — C. 236-239.
Abstract: In recent years, in connection with the imposition of sanctions and the withdrawal of some foreign companies from the Russian market, the importance of assessing the level of competitiveness in the domestic market has become especially important. The article presents a developed methodological approach to assessing the level of competitiveness of food industry enterprises.
В последние годы в связи с введением санкций и уходом с российского рынка части зарубежных компаний особо возрастает значимость оценки уровня конкурентоспособности на отечественном рынке. В статье представлен разработанный методический подход к оценке уровня конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности.
Keywords: ENTERPRISE COMPETITIVENESS
METHODOLOGICAL APPROACH
FOOD INDUSTRY
КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ПРЕДПРИЯТИЯ
МЕТОДИЧЕСКИЙ ПОДХОД
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/99823
Conference name: Международная конференция студентов и молодых ученых «Весенние дни науки»
Conference date: 22.04.2021-24.04.2021
ISBN: 978-5-91256-519-9
Origin: Весенние дни науки. — Екатеринбург, 2021
Appears in Collections:Конференции, семинары, сборники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-91256-519-9_2021_044.pdf511,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.