Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/97871
Title: | Влияние предприятий мясной промышленности на окружающую среду |
Authors: | Жерносек, А. В. Струкова, М. Н. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Жерносек А. В. Влияние предприятий мясной промышленности на окружающую среду / А. В. Жерносек, М. Н. Струкова. — Текст: электронный // Система управления экологической безопасностью: сборник трудов XV международной научно-практической конференции (Екатеринбург, 20-21 мая 2021 г.) включает статьи, посвященные различным теоретическим и практическим аспектам экологической безопасности. — Екатеринбург: УрФУ, 2021. — С. 105-112. |
Abstract: | This article analyzes the impact of meat processing enterprises on the environment. It was determined that enterprises of this type affect the atmospheric air, the soil and, to a greater extent, the water. To solve the problem, it is necessary to improve existing and develop new technologies, as well as strict control by the state. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/97871 |
Conference name: | XV международная научно-практическая конференция «Система управления экологической безопасностью» |
Conference date: | 20.05.2021-21.05.2021 |
Origin: | Система управления экологической безопасностью. — Екатеринбург, 2021 |
Appears in Collections: | Система управления экологической безопасностью |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sueb_2021_017.pdf | 645,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.