Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/99350
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полыгалов, С. Э. | ru |
dc.contributor.author | Лобанов, В. Г. | ru |
dc.contributor.author | Колмачихина, О. Б. | ru |
dc.date.accessioned | 2021-06-22T08:08:42Z | - |
dc.date.available | 2021-06-22T08:08:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Полыгалов С. Э. Технология переработки цинковых кеков / С. Э. Полыгалов, В. Г. Лобанов, О. Б. Колмачихина // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов III Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 16–20 мая 2016 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2016. — C. 468. | en |
dc.identifier.uri | http://elar.urfu.ru/handle/10995/99350 | - |
dc.description.abstract | The work is aimed at addressing the shortcomings of the existing technologies for zinc cakesprocessing, in particular, to increase the extraction of silver to final product and reduce the number of zinc cakesprocessing stages. | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | en |
dc.language.iso | ru | en |
dc.publisher | УрФУ | ru |
dc.relation.ispartof | Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2016). — Екатеринбург, 2016 | ru |
dc.title | Технология переработки цинковых кеков | ru |
dc.title.alternative | TECHNOLOGY OF PROCESSING OF ZINC CAKES | en |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.conference.name | III Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации» | ru |
dc.conference.date | 16.05.2016-20.05.2016 | - |
local.description.firstpage | 468 | - |
local.description.lastpage | 468 | - |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2016_294.pdf | 275,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.