Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/96182
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ismailova, D. Y. | en |
dc.contributor.author | Volik, V. G. | en |
dc.contributor.author | Fedorova, T. V. | en |
dc.contributor.author | Lukashenko, V. S. | en |
dc.contributor.author | Saleeva, I. P. | en |
dc.date.accessioned | 2021-03-01T06:31:25Z | - |
dc.date.available | 2021-03-01T06:31:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | FUNCTIONAL PROPERTIES OF THE PROTEIN FEED ADDITIVES BASED ON THE WASTES AND BY-PRODUCTS OF SLAUGHTER AND PROCESSING OF POULTRY / D. Y. Ismailova, V. G. Volik, T. V. Fedorova, V. S. Lukashenko, I. P. Saleeva // Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM 2020) : IV Международная научно-практическая конференция : сборник тезисов. Дополнительный том (Екатеринбург, 16–20 ноября 2020 г.). — Екатеринбург : Индивидуальный предприниматель Шестакова Екатерина Вячеславовна, 2020. — ISBN 978-5-6044427-2-2. — DR-62 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-5-6044427-2-2 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.urfu.ru/handle/10995/96182 | - |
dc.description.abstract | The distribution of molecular weights (MW) of the peptides and anti-oxidative capacity (as oxygen radical absorbing capacity, ORAC) were studied in new protein feed additives produced by the short-term thermal hydrolysis and subsequent fermentation by proteolytic enzymes of the wastes and by-products of slaughter and processing of poultry. | en |
dc.description.sponsorship | The study was financed by the Russian Science Foundation, grant No 17-16-01-028-P. | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | Индивидуальный предприниматель Шестакова Екатерина Вячеславовна | ru |
dc.relation | info:eu-repo/grantAgreement/RSF//17-16-01-028 | en |
dc.relation.ispartof | Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM 2020). — Екатеринбург, 2020 | ru |
dc.title | FUNCTIONAL PROPERTIES OF THE PROTEIN FEED ADDITIVES BASED ON THE WASTES AND BY-PRODUCTS OF SLAUGHTER AND PROCESSING OF POULTRY | en |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.conference.name | 4th International Conference «Modern Synthetic Methodologies for Creating Drugs and Functional Materials» (MOSM 2020) | en |
dc.conference.name | IV международная научно-практическая конференция "Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов" (MOSM 2020) | ru |
dc.conference.date | 16.11.2020-20.11.2020 | - |
local.description.firstpage | 68 | - |
local.description.lastpage | 68 | - |
local.description.order | DR-62 | - |
local.fund.rsf | 17-16-01028 | - |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-6044427-2-2_2020_062.pdf | 84,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.