Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/43812
Title: Для чего нужны журфаки
Other Titles: Why do We Need the Journalism Departments
Authors: Лозовский, Б. Н.
Lozovsky, B. N.
Issue Date: 2016
Publisher: Уральский федеральный университет
Citation: Лозовский Б. Н. Для чего нужны журфаки / Б. Н. Лозовский // Известия Уральского федерального университета. Сер. 1, Проблемы образования, науки и культуры. — 2016. — Т. 22, № 4 (156). — С. 6-14.
Abstract: Рассматриваются проблемы журналистского образования, роль и место факультетов журналистики в развитии медийной отрасли, вопросы обучения бакалавров с учетом специфики современных СМИ и новых информационных технологий. Описываются различные формы и способы усиления профессиональной подготовки студентов.
This article describes the problems of journalism education, the role and position of journalism departments in terms of the mass media development, the issue of organization of practical training for bachelor students, considering the new mass media demands and new information technologies. Author also focuses on the different methods, that can be used in educational process to improvement the quality of the students’ professional training.
Keywords: ЖУРНАЛИСТИКА
МИССИЯ
НОВЫЕ МЕДИА
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ СТАНДАРТЫ
ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ
ПРАКТИКА
ПРОФЕССИОНАЛИЗМ
МОНЕТИЗАЦИЯ
СРЕДСТВА МАССОВОЙ ИНФОРМАЦИИ
ТРЕБОВАНИЯ ОТРАСЛИ
JOURNALISM
MISSION
NEW MEDIA
PROFESSIONAL STANDARDS
EDUCATIONAL COMPETENCES
PRACTICE
PROFESSIONALISM
MONETIZING
MASS MEDIA
DEMANDS OF THE BRANCH
URI: http://hdl.handle.net/10995/43812
RSCI ID: https://elibrary.ru/item.asp?id=27508318
ISSN: 2227-2275
Origin: Известия Уральского федерального университета. Сер. 1, Проблемы образования, науки и культуры. 2016. Т. 22. № 4 (156)
Appears in Collections:Известия Уральского федерального университета. Серия 1, Проблемы образования, науки и культуры

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
iurp-2016-156-01.pdf121,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.