Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/26404
Title: Классификация научно-инновационных продуктов вуза и ее использование в управлении научной деятельностью
Other Titles: Classification of scientific and innovation products and their using in the management of scientific activity
Authors: Белкин, В. Г.
Сафонова, К. И.
Ерышева, С. А.
Belkin, V. G.
Safonova, K. I.
Erysheva, S. A.
Issue Date: 2009
Citation: Белкин В. Г. Классификация научно-инновационных продуктов вуза и ее использование в управлении научной деятельностью / В. Г. Белкин, К. И. Сафонова, С. А. Ерышева // Университетское управление: практика и анализ. — 2009. — № 3. — С. 7-13.
Abstract: Выявлены дополнительные классификационные признаки и разработана обобщающая классификация видового разнообразия научно-инновационных продуктов вуза. Практическое использование этой классификации заключается в формировании портфеля научно-инновационных продуктов НИД подразделений вуза, являющихся основой для составления сметы затрат по всем видам ресурсов.
Additional classification features have been found out. Unifying classification of type variety of scientific and innovation products of a higher education institution has been developed. Practical application of this classification is in the portfolio formation of scientific and innovation products of a higher education institution department scientific and innovation activities which are the basis for developing an expenditure budget for all types of resources.
Keywords: НАУЧНО-ИННОВАЦИОННАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ
НАУЧНО-ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКАЯ РАБОТА
НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ
URI: http://hdl.handle.net/10995/26404
RSCI ID: https://elibrary.ru/item.asp?id=13083942
ISSN: 1999-6640
Origin: Университетское управление: практика и анализ. 2009. № 3
Appears in Collections:Университетское управление: практика и анализ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
unup-2009-03-03.pdf301,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.