Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10995/19728
Title: | Итальянский ренессанс в искусстве и кулинарии |
Other Titles: | Italian Renaissance in art and culinary |
Authors: | Капкан, М. В. Kapkan, M. V. |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Капкан М. В. Итальянский ренессанс в искусстве и кулинарии / М. В. Капкан // Известия Уральского федерального университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. — 2013. — № 1 (111). — С. 218-222. |
Abstract: | Рецензия на книгу: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. - Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. -280 p. - (California Studies in Food and Culture ; [vol.] 27). The review of the book: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. 280 p. (California Studies in Food and Culture; [vol.] 27). |
Keywords: | REVIEW ITALIAN RENAISSANCE РЕЦЕНЗИИ ИТАЛЬЯНСКИЙ РЕНЕССАНС |
URI: | http://hdl.handle.net/10995/19728 |
ISSN: | 2227-2283 |
Origin: | Известия Уральского федерального университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. 2013. № 1 (111) |
Appears in Collections: | Известия Уральского федерального университета. Серия 2, Гуманитарные науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
iurg-2013-111-20.pdf | 112,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.