Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/19728
Title: Итальянский ренессанс в искусстве и кулинарии
Other Titles: Italian Renaissance in art and culinary
Authors: Капкан, М. В.
Kapkan, M. V.
Issue Date: 2013
Citation: Капкан М. В. Итальянский ренессанс в искусстве и кулинарии / М. В. Капкан // Известия Уральского федерального университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. — 2013. — № 1 (111). — С. 218-222.
Abstract: Рецензия на книгу: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. - Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. -280 p. - (California Studies in Food and Culture ; [vol.] 27).
The review of the book: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. 280 p. (California Studies in Food and Culture; [vol.] 27).
Keywords: REVIEW
ITALIAN RENAISSANCE
РЕЦЕНЗИИ
ИТАЛЬЯНСКИЙ РЕНЕССАНС
URI: http://hdl.handle.net/10995/19728
ISSN: 2227-2283
Origin: Известия Уральского федерального университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. 2013. № 1 (111)
Appears in Collections:Известия Уральского федерального университета. Серия 2, Гуманитарные науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
iurg-2013-111-20.pdf112,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.