Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/131657
Название: Competitiveness of the meat sector of the agroindustrial complex: national and regional aspects
Авторы: Dudnik, A. V.
Дата публикации: 2011
Издатель: Institute of Economics, Ural Branch of the Russian Academy of Sciences
Институт экономики Уральского отделения РАН
Библиографическое описание: Dudnik A. V. Competitiveness of the meat sector of the agroindustrial complex: national and regional aspects / A. V. Dudnik // Economy of Region. — 2011. — Iss. 4. — P. 171-181.
Аннотация: This paper is devoted to the search for potentially suitable conditionsand control factors for the national meat subcomplex in frame of national agriculture ability to compete state control. Some recommendations on choosing the main factor for subject of control policy goals achievement are proposed. Also the methodic of agriculture ability to compete control measures conversion into main control parameter of the managed object is offered. On the example of meat subcomplex, some conceptual proposals for national agriculture ability to compete measures effectiveness improvement are designed, concerning modern Russian economic conditions.
Ключевые слова: INVESTMENTS
MEAT SUBCOMPLEX
PEST-ANALYSIS
REGIONAL EFFECT
STATE AGRICULTURE CONTROL
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/131657
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
Идентификатор SCOPUS: 84979959964
ISSN: 2411-1406
2072-6414
DOI: 10.17059/2011-4-17
Источники: Экономика региона. 2011. Выпуск 4
Располагается в коллекциях:Economy of Regions

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2011_04_017.pdf2,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.