Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/125280
Title: Functional Properties of Corn Starch Extracted from Four Varieties of Maize (Zea Mays)
Authors: Adepoju, F. O.
Issue Date: 2022
Publisher: УрФУ
Citation: Adepoju F. O. Functional Properties of Corn Starch Extracted from Four Varieties of Maize (Zea Mays) / F. O. Adepoju. — Текст: электронный // Физика. Технологии. Инновации. ФТИ-2022 : тезисы докладов IX Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина, Екатеринбург, 16-20 мая 2022 г. — Екатеринбург: УрФУ, 2022. — С. 980. — URL: http://elar.urfu.ru/handle/10995/125280.
Abstract: This study entails extraction and evaluation of starch from four varieties of Zea mays. From the results of the study, yellow maize and popcorn had higher water holding capacity than regular white maize and quality protein maize.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/125280
Conference name: IX Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина
ФТИ-2022
Conference date: 16.05.2022-20.05.2022
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2022). — Екатеринбург, 2022
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2022_9_457.pdf180,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.