Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRepilova, K. A.en
dc.contributor.authorTrigub, V. V.en
dc.contributor.authorРепилова, К. А.ru
dc.contributor.authorТригуб, В. В.ru
dc.date.accessioned2021-12-30T04:57:11Z-
dc.date.available2021-12-30T04:57:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРепилова К. А. РАЗРАБОТКА НОВОЙ ПИЩЕВОЙ ДОБАВКИ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ ДЛЯ ПОДДЕРЖАНИЯ СЕРДЕЧНО-СОСУДИСТОЙ СИСТЕМЫ / К. А. Репилова, В. В. Тригуб // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1110-1112.ru
dc.identifier.urihttp://elar.urfu.ru/handle/10995/107216-
dc.description.abstractAccording to the Federal State Statistics Service of the Russian Federation, an increase in the number of diseases of the cardiovascular system has recently been observed. In this regard, the development of functional food products aimed at correcting the nutrition of people is relevant.en
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoruen
dc.publisherУрФУru
dc.relation.ispartofФизика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020)ru
dc.titleРАЗРАБОТКА НОВОЙ ПИЩЕВОЙ ДОБАВКИ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ ДЛЯ ПОДДЕРЖАНИЯ СЕРДЕЧНО-СОСУДИСТОЙ СИСТЕМЫru
dc.title.alternativeDEVELOPMENT OF A NEW DIETARY SUPPLEMENT FROM PLANT MATERIALS TO MAINTAIN THE CARDIOVASCULAR SYSTEMen
dc.typeConference Paperen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjecten
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
dc.conference.nameVII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университетаru
dc.conference.date18.05.2020-22.05.2020-
local.description.firstpage1110-
local.description.lastpage1112-
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2020_639.pdf288,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.