Просмотр коллекции по группе - По автору Bulya, E. T.
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Авторы |
2020 | The effect of iron overload consumed from food | Bulya, E. T.; Adepoju, F. O.; Bulya, C. I.; Saputri, E. E. N. |
2020 | EVOLUTION OF INFLUENZA VACCINE | Almaadede, A. L. S.; Bulya, E. T.; Ivantsova, M. N. |
2021 | FUCOIDAN COATED LIPOSOMES | Alqubelat, R. S.; Bulya, E. T.; Mironov, M. A. |
2020 | Growth regulators as vital components for cultivating hairy roots of chicory (Chcorium intybus) | Bulya, E. T.; Glukhareva, T. V.; Adepoju, F. O. |
2019 | The innovative approach towards improving green biotechnology in Nigeria | Bulya, E. T.; Javed, F.; Ivantsova, M. N. |
2019 | The Use of Aquaponic System to Produce Organic Plants and the Evaluation of Suitable Conditions Required for Improved Plant Growth | Bulya, E. T.; Feyisayo Adepoju; Gluhareva, T.; Salazar, J. X. |