Просмотр коллекции по группе - По автору Kanwugu, O. N.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 11 до 24 из 24 < назад 
Дата публикацииНазваниеАвторы
2021Living with HIV in the time of COVID-19: A glimpse of hopeAdadi, P.; Kanwugu, O. N.
2023Marine fucoidans: Structural, extraction, biological activities and their applications in the food industryMensah, E. O.; Kanwugu, O. N.; Panda, P. K.; Adadi, P.
2021Modeling the Antitubulin Activity of Benzimidazol-2-yl Carbamates: Mini-reviewObydennov, K. L.; Kanwugu, O. N.; Kalinina, T. A.; Glukhareva, T. V.
2020MODELING THE ANTITUBULIN ACTIVITY OF BENZIMIDAZOL-2-YL CARBAMATES: MINIREVIEWObydennov, K. L.; Kanwugu, O. N.; Kalinina, T. A.; Glukhareva, T. V.
2021MODERN BIOTECHNOLOGICAL METHODS IN WASTEWATER TREATMENTLwamba, C. B.; Kanwugu, O. N.; Ivantsova, M. N.
июл-2022Modern Biotechnological Methods in Wastewater Treatment: a ReviewBeya, C. L.; Kanwugu, O. N.; Ivantsova, M. N.
2020OPTIMIZING TEMPERATURE AND ILLUMINATION FOR ENHANCED ASTAXANTHIN PRODUCTION BY STRAINS OF P. RHODOZYMAKanwugu, O. N.; Nutakor, C.; Glukhareva, T. V.; Kovaleva, E. G.
2020Potential application of tetrapleura tetraptera and hibiscus sabdariffa (Malvaceae) in designing highly flavoured and bioactive pito with functional propertiesAdadi, P.; Kanwugu, O. N.
2023Potential of Chlorella vulgaris powder to enhance ethanol-cultured Saccharomyces cerevisiaeOkechukwu, Q. N.; Kanwugu, O. N.; Adadi, P.; Okpala, C. O. R.; Kovaleva, E. G.
2019Prevalence of Asymptomatic Malaria among Children in the Tamale Metropolis: How Does the PfHRP2 CareStart™ RDT Perform against Microscopy?Kanwugu, O. N.; Helegbe, G. K.; Aryee, P. A.; Abdul-Karim, A.; Anaba, F.; Ziblim, Z.; Amevi, E. D.
2019Red biotechnology: A healthy worldElsayed, I. G.; Kanwugu, O. N.; Ivantsova, M. N.
2020Transgenic animals: current state of research and prospectsGhanbari, M.; Ivantsova, M. N.; Atambire, A.; Kanwugu, O. N.
2022An Update of Lectins from Marine Organisms: Characterization, Extraction Methodology, and Potential Biofunctional ApplicationsAhmmed, M. K.; Bhowmik, S.; Giteru, S. G.; Zilani, M. N. H.; Adadi, P.; Islam, S. S.; Kanwugu, O. N.; Haq, M.; Ahmmed, F.; Ng, C. C. W.; Chan, Y. S.; Asadujjaman, M.; Chan, G. H. H.; Naude, R.; Bekhit, A. E. -D. A.; Ng, T. B.; Wong, J. H.
2020THE USE OF DIFFERENT COMPOUNDS AS STIMULATORS FOR ASTAXANTHIN PRODUCTIONNutakor, Ch.; Kanwugu, O. N.; Glukhareva, T. V.; Kovaleva, E. G.