Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/64207
Title: …И все-таки застой был!
Other Titles: ...And yet it was stagnant!
Authors: Mamyachenkov, V. N.
Мамяченков, В. Н.
Issue Date: 2018
Publisher: УрО РАН
Citation: Мамяченков В. Н. …И все-таки застой был! / В. Н. Мамяченков // Урал индустриальный. Бакунинские чтения. Индустриальная модернизация России в XVIII–XXI вв.: материалы XIII Всероссийской научной конференции, Екатеринбург, 18–19 октября 2018 г.: в 2-х т. — Екатеринбург: УрО РАН, 2018. — Т. 1. — С. 411-419.
Abstract: В статье рассмотрены дискуссионные вопросы, касающиеся «застойного » периода истории СССР. Утверждается, что анализ динамики уровня потребления населением продуктов питания дает возможность оценить и состояние экономики в целом. Делается вывод, что стагнация экономики СССР в 1970-х — 1980-х гг. имела место.
The article discusses debatable questions concerning the “stagnant” period of the history of the USSR. It is alleged that the analysis of the dynamics of the level of consumption of food by the population makes it possible to assess the state of the economy as a whole. It is concluded that the stagnation of the Soviet economy in the 1970s and 1980s took place.
Keywords: SOVIET UNION
SVERDLOVSK REGION
STAGNATION
FOOD PRODUCTS
CONSUMPTION
СОВЕТСКИЙ СОЮЗ
СВЕРДЛОВСКАЯ ОБЛАСТЬ
СТАГНАЦИЯ
ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ
ПОТРЕБЛЕНИЕ
URI: http://hdl.handle.net/10995/64207
Conference name: XIII Всероссийская научная конференция «Урал индустриальный. Бакунинские чтения: Индустриальная модернизация России в XVIII–XXI вв.»
Conference date: 18.10.2018–19.10.2018
Russian Science Citation Index Identifier: https://elibrary.ru/item.asp?id=36355568
ISBN: 978-5-7691-2504-1
Origin: Урал индустриальный. Бакунинские чтения: Индустриальная модернизация России в XVIII–XXI вв. Т. 1. — Екатеринбург, 2018
Appears in Collections:Бакунинские чтения

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ubich_2018_1_042.pdf460,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.